Träning & Gym

Gymmet

Magna Curas gym hittar du i Uppsala Business Park och hit är alla välkomna! Lokalen är utrustad med träningsutrustning som håller hög standard och passar funktionell träning. Det finns bland annat löpband, crosstrainer, skierg, rodd och diverse kringutrustning såsom hantlar, gummiband, bollar, kettlebells, skivstänger mm. Ta med kollegorna på lunchträning! Gruppträning finns att boka in sig på där alla, oavsett nivå, kan delta. Du anpassar övningarna efter vad just du klarar av! Bokning av pass sker i Zoezis app - medlemshanteringssystemet. Vi erbjuder även personlig träning.

Tveka inte att höra av dig till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AbWFnbmEtY3VyYS5zZSIgdGFyZ2V0PV9ibGFuaz5pbmZvQG1hZ25hLWN1cmEuc2U8L2E+ om du vill ha mer information om hur det är att träna hos oss.

Gymmet är öppet alla dagar dygnet runt. För att köpa medlemskap - klicka här


Personlig träning/screening

Screening är en grundläggande analys av funktionella muskelkedjor och rörelser. Har du muskler som inte svarar på träning eller rörelser som hela tiden är svaga/stela/onda eller på annat sätt hindrar dig från att göra det du vill? I screeningen ingår rörelsetester, analys av leders position, muskeltester och funktionella rörelsetester. Den personliga träningen hjälper dig att nå dina mål och den är kopplad till dina resultat i screeningen och självklart också det du vill förbättra.

För introduktion i gymmet eller personligare träning kontakta mig på info@magna-cura.se.