Massage

Fördelarna med massage

Magna Cura är latin och betyder stor omvårdnad, det är just den känslan jag vill ge dig. Oavsett om du behöver komma ner i varv eller vill behandla ett ömmande område är du välkommen till oss på Magna Cura. Vi jobbar förebyggande, behandlande och rehabiliterande och strävar efter att ge dig ett långsiktigt resultat genom t.ex en djupgående massage som löser upp spänningar och ger en behaglig avkoppling. Mitt mål är inte bara att behandla det som gör ont utan också att hitta den bakomliggande orsaken. För att dina muskler ska behålla sin elasticitet och massagebehandlingen ska ge allra störst och mest varaktigt resultat erbjuder vi även en genomgång i gymmet där vi framförallt fokuserar på de muskelgrupper som kändes spända under massagebehandlingen. På så sätt kan vi rikta er träning på ett sätt som ger optimala resultat. Obalanser i din kropp skapar problem nu eller i framtiden.

Det flesta fall av smärta och ömhet orsakas av stagnation dvs. försämrad genomblödning. Massageterapi mjukar upp och frigör stela muskler och annan struktur. Om ett hållbart resultat ska uppnås måste även orsaken till problemet behandlas och det kan handla om att träna upp vissa muskler och stretcha andra. Finns det svaga muskler runt en led måste andra kompensera - därmed ökad stelhet. Det är just dessa obalanser jag försöker leta upp för att komma till rätta med dina symtom. Du kommer efter avslutad behandling få en hemläxa och det kan behövas komplettera med annan typ av behandling. Samarbete finns med bl.a. kiropraktor.

Boka tid i Alunda

Boka tid hos oss på Centrumvägen 6B, i Alunda

BOKA TID

Boka tid i Uppsala

Boka tid på Mältargatan 19, inne hos Crossfit vanheim

BOKA TID

Friskvårdsbidrag till massage

Massage är något de flesta av oss upplever som en lyxig del av livet, och tack vare att friskvårdsbidraget även kan användas till massagebehandlingar, kan anställda få högre livskvalitet och uthållighet. Massage är även viktigt både för att stödja regelbunden träning, minska risken för skador, samt reducera stress i vardagen. När vi är mindre stressade så presterar vi även bättre i våra arbeten. Om du vill använda en del av ditt friskvårdsbidrag till massage eller personlig träning, spara då helt enkelt ditt kvitto, och ge det sedan till din arbetsgivare, som kan lägga in detta som en skattefri förmån till alla anställda och ersätta dig för kostnaden.

Magna Cura är även anslutna till Epassi.