Företag

Vad är friskvård?

Friskvård innebär förebyggande vård och hälsa, samt en sund och balanserad livsstil. Det kan betyda att man motionerar regelbundet, äter hälsosamt, och reducerar stress genom meditation, naturupplevelser, eller massage. Man kan använda sitt friskvårdsbidrag till allt ifrån träning, kost, motionsrådgivning, yoga, pilates, löpträning och massage.

På Magna Cura fokuserar vi på att erbjuda personal massage på arbetsplatsen, samt träningspaket. Massage på arbetsplatsen har många fördelar. Det effektiviserar tiden för era anställa som slipper resa för att få massage. Många anställda känner även att de inte har tid att ta ledigt för att ta hand om sin hälsa. Man vet dock att förebyggande hälsa ger mycket bra resultat och leder till ökad effektivitet på arbetsplatsen. Massage och träning är två viktiga, och kompletterande grundstenar för långsiktig hälsa. Sjukskrivningar är en stor kostnad för företag idag, och hälsoproblem reducerar effektiviteten och produktiviteten på många företag. Men de företag som erbjuder sin personal friskvård har betydligt färre sjukskrivningar och högre trivsel på arbetsplatsen, samt högre känsla av samhörighet och gemenskap.

Allt fler företag kan konstatera att friskvård ger många positiva effekter. Personal som mår bra presterar bättre på jobbet och känner sig mer uppskattade.
Ring oss gärna och diskutera hur just ert företag kan stödja er personal genom ett friskvårdsprogram.

Massage

Vi erbjuder även massage på arbetsplatsen, vilket blir allt vanligare och är ibland en nyckel till att rekrytera och behålla personal. Massage på arbetsplatsen är en mycket uppskattad förmån av medarbetare och tar endast ca 30 min/person. Vi lindrar och i många fall botar smärtproblematik vilket skapar en friskare och mer välmående personalgrupp som i sin tur leder till en ökad effektivitet och produktivitet och färre sjukskrivningar.

Fördelarna med massage är att det:

  • minskar stress
  • lindrar depressioner
  • reducerar smärta
  • stärker immunförsvaret
  • ger ökad rörlighet
  • mjukar upp spända, ömma muskler

Hur fungerar det? Vi brukar besöka våra kunder en dag, eller flera, i veckan/månaden eller vad som passar just ert företag bäst. Som massör behandlar jag upp till 8-10 anställda om dagen.
Vi besöker gärna ert företag och presenterar oss. Vi kan även erbjuda provbehandlingar till ett rabatterat pris så att ni får se och känna hur vi arbetar.

Vi tar med utrustning såsom massagebänk och kringutrustning som behövs. Ni står för ett rum att vara i med närhet till handfat och toalett.

Träning

Vi har ett gym som är öppet alla dagar, dygnet runt. Vi erbjuder screening och personlig träning för att hjälpa individen optimera sin träning. Tillsammans med vår massage kan vi verkligen skräddarsy ett träningsprogram som passar på individnivå och därför leder till att träningen blir rolig och effektiv.

Många företag använder sina friskvårdsbidrag till gym, gruppträning, och personlig träning. Passa gärna på att boka några pass för personlig träning och screening så får er personal en grund till hälsa och träning som det alltid kommer att ha nytta av och som kommer att kunna gynna er produktivitet enormt.

Med ökad träning, kommer högre syresättning till blodet och till hjärnan vilket leder till att personalen mår bra och orkar arbeta mer fokuserat. Vi kan även erbjuda gruppträning för hela kontoret.

Är du företagare och vill ha en offert?

För offert eller mer information var vänlig ring eller maila mig.
Företaget är godkänt för f-skatt.